Conditii de participare

Condiţii de participare la Competiţia Premiului Român pentru Calitate J.M.JURAN

Pot participa la competiţie, organizaţii care au dobândit personalitate juridică în România (sentinţă judecătoreasca în cazul organizatiilor şi fundaţiilor, înregistrate în Registrul Comerţului şi la autorităţile financiare pentru obţinerea codului fiscal în cazul agenţilor economici, organizaţii publice constituite în temeiul unor legi româneşti, etc)

Organizaţiile care au fost distinse cu Trofeul J.M.JURAN, nu pot participa timp de cinci ani, la competiţie.

Pentru a obţine o notă rezultantă bună sau foarte bună, în urma evaluărilor, este necesar ca aceste organizaţii să poată demonstra faptul că prin punerea în practică a elementelor excelenţei manageriale, aşa cum este definit acest concept de către Fundaţia J.M. JURAN – România au îndeplinit pe parcursul ultimilor 3-5 ani, aşteptările tuturor părţilor interesate: clienţii, proprii angajaţi, furnizorii şi partnerii, acţionarii sau în sens mai larg, proprietarii organizaţiei şi nu în ultimul rând, colectivitatea socială în cadrul căreia organizaţia îşi desfăşoară activitatea.

Pe acest plan, angajamentul şi implicarea top managementului, la punerea în valoare a elementelor excelenţei manageriale la toate nivelurile organizaţiei, are o importanţă deosebită.